Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"

Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"

У Вінниці, в обласного центру народної творчості розгорнуто виставку "Різдвяне диво". Серед експонатів - роботи майстрів Вінниччини, як аматорів так і професіоналів, які у різних жанрах відображають своє бачення Різдва, хтось у родинному колі, хтось зобразив колядників , які йдуть по вулиці,хтось засніжене село.

У Вінниці, в обласного центру народної творчості розгорнуто виставку "Різдвяне диво". Серед експонатів - роботи майстрів Вінниччини, як аматорів, так і професіоналів, які у різних жанрах відображають своє бачення Різдва, хтось у родинному колі, хтось зобразив колядників, які йдуть по вулиці, хтось засніжене село.

На виставці можна побачити тематичні вишивку, ткацтво, живопис, малярство на склі, декоративне випилювання, а також гончарство і витинанки. Загалом на вінницькому "Різдвяному диві" експонується 115 робіт, які надали понад 50 народних умільців, в тому числі діти і молодь Вінниччини. Тож кожен може знайти,те що йому до вподоби.

Виставка триватиме до 14 січня. Вхід безкоштовний.

Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"Новини Вінниці / Вінничанам до Старого Нового Року показуватимуть "Різдвяне диво"