Вінничан запрошують на «генеральне прибирання» Лісопарку

Новини Вінниці / Вінничан запрошують на «генеральне прибирання» Лісопарку

З початком весни вінничан запрошують на сміттвий «челендж». «Робимо Лісопарк чистішим» - під таким гаслом містян запрошують прибрати одну з найбільших зелених зон Вінниці.

З початком весни вінничан запрошують на сміттвий «челендж». «Робимо Лісопарк чистішим» - під таким гаслом містян запрошують прибрати одну з найбільших зелених зон Вінниці.

Чистою і гарною зробити Вінницю планують жителі міста у суботу 17 березня. Територія, яку хочуть прибрати від сміття – Лісопарк. Збір активістів відбудеться о 10 годині на трамвайній зупинці «Лісопарк».

«Організатори прибирання – ми з вами, тобто ті, хто живе тут і у місті Вінниця. Не варто шукати громадську організацію, чи людину, яка покаже, де і я це робити. Варто робити чистоту зараз, навколо себе і для майбутнього покоління. До участі запрошуються усі небайдужі і ті, хто хоче дійсно гуляти чистим Лісопарком. Будьте вдячні тим, хто це робить, тому прохання – якщо самі не плануєте прийти, то хоча б поширте цей пост у соціальних мережах і у групах. Що з собою брати: - гарний настрій - 10 найцупкіших великих мішків для сміття - 2 пари робочих рукавиць - одягнути спортивний зручний одяг - дощовик ( на випадок дощу) - запас бутербродів і питво (безалкогольне!!!) Якщо загубитесь чи виникнуть запитання - телефонуйте 098 279 30 71», - зазначається у оголошенні.

Олеся Рудницька

15 березня, 2019