Вінничан запрошують долучитися до міжнародної благодійної ініціативи

Новини Вінниці / Вінничан запрошують долучитися до міжнародної благодійної ініціативи

Всеукраїнський день добрих справ - Щедрий Вівторок - відбудеться цьогоріч 1 грудня. Взяти участь у заході може кожен охочий: представники бізнесу та благодійних організацій, школи і університети, магазини і кафе. Потрібно зробити добру справу, а інформацію про нею розмістити в соціальній мережі.

Всеукраїнський день добрих справ  - Щедрий Вівторок - відбудеться цьогоріч 1 грудня. Взяти участь у заході може кожен охочий: представники бізнесу та благодійних організацій, школи і університети, магазини і кафе. Потрібно зробити добру справу, а інформацію про нею розмістити в соціальній мережі.

Про це повідомляють офіційні дежрела.

Кожна людина, організація чи бізнес можуть втілити в життя власну ідею, проєкт або захід. Це стимулює креативність та надихає генерувати нові ідеї.

Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок після Дня подяки влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

Що можна зробити до Дня добрих справ:

  • Обрати вже існуючу ініціативу або придумати нову;
  • Зробити добру справу спільно з колегами і друзями та розповісти про це у соціальних мережах 1 грудня; 
  • Зареєструвати свою добру справу на сайті і поділитися нею у соціальних мережах.

Добро має звучати голосно, про нього потрібно заявляти і тільки так ми змінимо світ, переконані організатори Всеукраїнського дня добрих справ. 

Зазначимо, ЩедрийВівторок (англійською GivingTuesday) виник у 2012 році в США і завдяки тисячам учасників поширився світом. Україна приєдналася до ініціативи у 2018 році.