Вінничан просять купувати ялинки з чіпами і тільки в офіційних "дилерів"

Новини Вінниці / Вінничан просять купувати ялинки з чіпами і тільки в офіційних "дилерів"

Вінничанам нагадують, що «справжні» ялинки повинні мати чіп зі штрих-кодом. Патрульні просять мешканців міста купувати дерева, які виростили до новорічних свят на спеціальних плантаціях, а не зрубали деінде.

Вінничанам нагадують, що «справжні» ялинки повинні мати чіп зі штрих-кодом. Поліцейські просять мешканців міста купувати дерева, які виростили до новорічних свят на спеціальних плантаціях, а не зрубали деінде.

«Із наближенням зимових свят багато хто хоче прикрасити свій дім новорічною ялинкою. Пам'ятайте, офіційно зрубані хвойні дерева мають бути оснащені спеціальними чіпами, на яких зазначено штрих-код», - йдеться на сторінці Facebook Патрульної поліції Вінницької області.

Правоохоронці також наголошують на тому, що постійно перевіряють законність збуту дерев на ялинкових базарах. Також вони закликають вінничан купувати ялинки в офіційних "дилерів" та не порушувати чинне законодавствою

Нагадаємо, що 15 грудня у Вінниці розпочали роботу ялинкові базари і в місті визначили офіційні місця продажу - це площі біля ринків «Урожай» та «Центральний», ялинку також можна купити біля ТЦ «Вишенька», на Привокзальній площі та по вулиці Ватутіна, 18. 

 

Марина Карабай

28 грудня, 2020