VinExport-2018: для бізнесменів у Вінниці відбудеться експортний форум

Новини Вінниці / VinExport-2018: для бізнесменів у Вінниці відбудеться експортний форум

У Вінниці наприкінці місяця відбудеться дводенний експортний форум VinExport. Під час заходу будуть говорити про міжнародні ринки і можливості для експорту, тут можна буде знайти потенційних інвесторів та ділових партнері.

У Вінниці наприкінці місяця відбудеться дводенний експортний форум VinExport. Під час заходу будуть говорити про міжнародні ринки і можливості для експорту, тут можна буде знайти потенційних інвесторів та ділових партнерів.

«Два дні корисної інформації, ідей та B2B зустрічей, 150 учасників, потенційних партнерів та інвесторів, експерти у сфері експортної діяльності, представників міжнародних донорських організацій, а також візити на підприємства-експортери Вінницької області. Під час форуму будуть розглядатися такі теми, як державні та міжнародні програми підтримки експортерів, успішні кейси компаній-експортерів, міжнародні перевезення, логістика, експортно-імпортні операції та аспекти зовнішньоекономічної діяльності тощо», - повідомляють організатори.

Аби взяти участь необхідно обов’язково зареєструватися до 20 листопада за посиланням: https://form.jotformeu.com/82263722746359. Сам форум відбудеться 29-30 листопада.

 

Саша Григоровська

5 листопада, 2018