Віктор Бронюк про ботоферми опонентів та хейтерів «Партії Вінничан»: «Це виборчий процес нового формату»

Новини Вінниці / Віктор Бронюк про ботоферми опонентів та хейтерів «Партії Вінничан»: «Це виборчий процес нового формату»

Вчора, 13 жовтня, представники першої місцевої партії Вінниччини «Партії Вінничан» провели прес-конференцію, де презентували свої проміжні підсумки передвиборчої кампанії.

Вчора, 13 жовтня, представники першої місцевої партії Вінниччини «Партії Вінничан» провели прес-конференцію, де презентували свої проміжні підсумки передвиборчої кампанії.

За словами голови обласного осередку «Партії Вінничан» Віктора Бронюка, цьогорічні виборчі перегони відрізняються від попередніх. Пандемія внесла свої корективи й кандидати «пішли» в соцмережі. Саме в соцмережах вони «воюють» одне з одним за допомогою «ботоферм» та «відгрібають» від «хейтерів»:

«Негативні коментарі в соціальних мережах є, їх чимало. Більшість з них «насипається» від ботоферм наших опонентів, але трапляється негатив й від зневірених вінничан. Буквально минулого тижня була ситуація. Ми запустили відеоролик по районам Вінниччини і одна жінка з Могилева-Подільського написала щось типу: «Та що цей Бронюк вміє робити, він окрім того, як пи***ти». 

Я заходжу на її сторінку, дивлюсь особа реальна. Знайшов там її номер, дзвоню. Представився й кажу: «От ви мене особисто не знаєте, не знаєте, чим я займаюсь, чим живу. Може я вас образив, що ви склали про мене таку думку?». 

Звичайно, вона була дуже здивована моєму дзвінку. За декілька хвилин жінка розповіла мені про свою біль, що в  Могилеві-Подільському роками одні й ті ж люди балотуються тільки від різних партій. Каже, мовляв, немає справедливості. Я їй відповідаю: «а де ж вона візьметься та справедливість, якщо ви дозволяєте собі несправедливо ображати невідому вам людину. Треба починати з себе, бути взаємовічливими та мати взаємоповагу. Виборчий процес проходить, а життя продовжується» - каже Віктор Бронюк.

Лідер обласного осередку "Партії Вінничан" наголошує, що більшість вінничан, які залишають негативні відгуки просто зневірились і не довіряють політикам ні старим, ні, поки що, новим. Адже роками люди потрапляють у партійні списки тільки або заплативши чималу суму, або маючи політичні зв’язки.

«Вона сама - волонтерка, ми, навіть, знайшли спільних знайомих в волонтерському середовищі. Я її питаю, «а що вам заважало приєднатись до нас, йти в депутати від нашої партії й особисто долучитись до творення змін, а не чекати їх від когось?». Ми до речі, не знайшли в Могилеві координатора. А все просто: люди просто не вірять, що вони без «волохатої руки» можуть потрапити в наш партійний список чи балотуватись від нас… Для них – це щось неймовірне. Хоча так є насправді. Якщо коротко, то наша розмова закінчилась тим, що ми знайшли ще одну прихильницю нашої політичної сили й вона буде нам допомагати з розповсюдженням агітаційної продукції. З людьми треба говорити і показувати власний приклад» - підсумував Віктор Бронюк.

admin

14 жовтня, 2020