Відпочинок з поножовщиною: на Вінниччині затримали п’яного, який на пляжі до усіх чіплявся

Новини Вінниці / Відпочинок з поножовщиною: на Вінниччині затримали п’яного, який на пляжі до усіх чіплявся

Відпочинок 3 червня на березі водойми у Тростянці Вінницької області призвів до доволі тяжких наслідків. Явно шукаючи пригод, 57-річний чоловік наніс ножем удар у груди незнайомцю. Зловмисника майже відразу затримали.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницьклї області інформація про ножове поранення 35–річного місцевого мешканця надійшла від медиків. Пацієнта госпіталізували.

Коли слідчо–оперативна група поліції опитала хворого з проникаючою колотою раною грудей, то з’ясувалось, що той відпочивав на березі ставку з друзями та став свідком хуліганських дій.   

Якісь чоловік чіплявся до всіх та нецензурно висловлювався. На зауваження той відреагував агресивно. Між чоловіками виникла бійка, в ході якої зловмисник застосував ніж. За словами медиків, загрози життю пораненого немає.

Працівники поліції протягом години розшукали та за місцем проживання затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини місцевий житель.

На момент вчинення злочину затриманий перебував в стані алкогольного сп’яніння. Знаряддя вчинення злочину – ніж, поліцейські вилучили. Правопорушник «відпочиває» в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). Санкція статті передбачає  до семи років позбавлення волі.

Слідством вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Макс Мельник

5 червня, 2022