Відомий вінницький співак поділився власною патріотичною піснєю (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Відомий вінницький співак поділився власною патріотичною піснєю (ВІДЕО)

Вінницький співак поділився патріотичним відео.  «Україна починає жити!» - саме так називається пісня, автором та виконавцем якої є Ігор Юрковський. Композиція присвячена буремним подіям Революції Гідності.

Вінницький співак, Заслужений артист України поділився патріотичним відео. «Україна починає жити!» - саме так називається пісня, автором та виконавцем якої є Ігор Юрковський. Композиція присвячена буремним подіям Революції Гідності.

Відео дійсно вражає, тут зібрані "переломні" моменти Майдану – і штурм на Грушевського, і сутички на Інститутській, і «вогняне» Водохреще. Дуже багато кадрів знято вже у мирний час – величний Дніпро, храми, сонячні вулиці українських міст.

Пісня була записана наприкінці 2016 року. Тоді Ігор Юрковський написав:

«Мої друзі! Пропоную вашій увазі нову мою пісню "Україна починає жити". Нарешті зробили студійний запис. Дякую усім, хто долучився до створення - Дмитру Локшинському, Сергію Марусічу, Ігорю Андрусейко, автору віршів Оксані Єрьоменко, дует Любов та Віктор Анісімови зі мною це вже тріо», - йдеться в його дописі.

У День Соборності, композитор перепостив відео на своїй сторінці у FB, щоб ще раз нагадати про доленосні для нашої держави події.

NaПарижі писав, що держслужбовці ініціювали флешмоб до Дня Соборності