Відомий в Україні бренд Anabel Arto запустив швейний цех у Вінниці

Новини Вінниці / Відомий в Україні бренд Anabel Arto запустив швейний цех у Вінниці

Вінниця прийняла чергове релоковане підприємство - Anabel Arto з Харкова. Компанія виготовляє жіночу білизну, домашній одяг та навіть переорієнтувалася на пошив військової форми для наших захисників та захисниць. Для підприємства це вже друга релокація – до 2014 року працювали у Луганську. Про Вінницю власники компанії Анастасія та Андрій кажуть: «Сподіваємось: ми тут надовго».

Про це повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов.

«Облаштування на новому місці зайняло місяць. Ми допомогли з необхідним приміщенням – є можливості і для подальшого розширення. Поступово набирають та навчають персонал. Поки відкрили першу чергу на 25 працівників, загалом планують влаштувати до півсотні людей. У колективі вже працюють дівчата з різних міст України – Харкова, Вінниці, Херсона», - зазначив міський голова.

Вінницький цех відшиватиме близько 15 тисяч комплектів білизни на місяць, в тому числі і на експорт. Продукцією цікавляться європейські країни та Об’єднані Арабські Емірати, кажуть власники бренду.

Головне, щоб підприємство розвивалось далі, щоб створювались робочі місця. Команда Anabel Arto вміє тримати удари і залишатись на ринку попри виклики. Як розповіла Анастасія, харківський цех продовжує працювати в укритті, там стали навіть брати замовлення на військову форму.

«Упевнений – у Вінниці у наших нових партнерів усе вийде, готові підтримати підприємство на всіх етапах. Спільно з бізнесом нам потрібно тримати економічний фронт, який такий важливий для Перемоги», - підкреслив очільник громади.

Як наголосив заступник міського голови Андрій Очеретний, станом на сьогодні у Вінниці вже 155 релокованих підприємств, 1005 новостворених робочих місць.