Відомий митець та меценат започаткував проєкт «Обличчя Вінниччини»

Новини Вінниці / Відомий митець та меценат започаткував проєкт «Обличчя Вінниччини»

Вінничанин ініціює новий мистецький проєкт. Художник, фотограф, колекціонер, краєзнавець та меценат Володимир Козюк хоче створити «Обличчя Вінниччини».

Вінничанин Володимир Козюк ініціює новий мистецький проєкт. Художник, фотограф, колекціонер, краєзнавець та меценат хоче створити «Обличчя Вінниччини».

Про це повідомляють офіційні джерела.

До реклами заходу чоловік підійшов з гумором.

«Шановні друзі, це велика таємниця, але скажу Вам по секрету, а Ви нікому не кажіть, ну хіба що з друзями можна поділитися, буквально ось-ось хочемо розпочати проект «Обличчя Вінничини»», - зазначає митець у своєму дописі.

Мета нового проєкту - «формування свідомості та справжніх уявлень про цінності». За словами Володимира Козюка у нього «виникла ідея створити конкурс, де могли би взяти участь як чоловіки, так і жінки до 30 років, де краса лише одна з характеристик, а важливі здобутки, освіта, знання мов, інтелект, хобі, досягнення на всеукраїнському та світовому рівні, в культурі, спорті, танцях, співі, науці, бізнесі».

 Щодо сімейного стану, то він не має значення, а от з поганими звичками претендентам на «обличчя Вінниччини», краще «зав‘язати».

Є і інші вимоги та пропозиції:

«Людяність великий плюс, а егоїзм великий мінус. Також мабуть важливо ввести номінації «Народний герой», де участь може прийняти будь хто, той що зробив щось унікальне, поставив рекорд, спас життя, підтягнувся найбільше на турніку, виховав дітей з вулиці. Цей проєкт може бути надзвичайно цікавим, адже мова йде не про «звізд» яких плодять на інкубаторах і фабриках, мова йде про тих хто поряд, справжніх, надійних, людяних, наших! Залюбки вислухаю пропозиції, майбутніх меценатів не байдужих до людей теж запрошую до співпраці. Ідея тільки зародилася, але вже впевнений що це буде топовий проєкт, зовсім інший, той проєкт, що квитки розлетяться, як жовте листя при сильному пориві вітру, а на кошти від них ми будемо вчити дітей з бідних сімей творити добро, малювати, ліпити, творити! Пишіть, є одна доба».

Марина Карабай

16 грудня, 2019