Відомий актор пропонує зробити платним проїзд по Соборній у Вінниці (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Відомий актор пропонує зробити платним проїзд по Соборній у Вінниці (ВІДЕО)

Відомий вінницький шоумен, ведучий та актор Олександр Теренчук сьогодні вранці запропонував зробити платним проїзд по Соборній у Вінниці для тих, хто не має тут офісів або житла.

Відомий вінницький шоумен, ведучий та актор Олександр Теренчук сьогодні вранці запропонував зробити платним проїзд по Соборній у Вінниці для тих, хто не має тут офісів або житла. Вочевидь, замислитися над цим виконавця ролі поліцейського у серіалі «Одного разу під Полтавою» змусив штраф від його «колег» - справжніх патрульним, яким у своєму відеозверненні він передав «привіт на 255 гривень».

Але то – жартома, а всерйоз О. Теренчук пропонує вінницькій владі та містянам обміркувати один зі шляхів вирішення проблеми проїзду по центральній вулиці:

«Я не можу не їздити по Соборній, бо у мене такий графік, що дуже багато зустрічей. Майже всі вони відбуваються в центрі, просто в різних місцях. У мене є така пропозиція до міського голови і тих, хто розробляє транспортну систему Вінниці: зробити для людей, у яких немає житла або офісів на Соборній, проїзд через соборну платним. Таким чином і людям буде добре, і бюджет, як то кажуть, «набивається».

Як видно з коментарів під постом артиста у Facebook та бурхливого його обговорення, проблема ця - справді серйозна. І, мабуть, не лише для Вінниці.