Відомі імена та фото російських злочинців, причетних до обстрілу Вінниці

Новини Вінниці / Відомі імена та фото російських злочинців, причетних до обстрілу Вінниці

Воєнних злочинців потрібно знати у лице. Хоча вину має доводити суд, але вже тепер з’ясовано, хто саме з російських військових виконував злочинний наказ – ракетний удар по площі Перемоги у Вінниці, внаслідок якого загинуло щонайменше 23 людини, а ще десятки вважаються безвісті зниклими і шансів на те, що вони їх знайдуть живими не багато. А ще близько сотні отримало поранення.

Про те, що наразі стали відомі імені російських злочинців, які віддали наказ вчинити цей терористичний акт. Про це написав український журналіст Єгор Чечеринда.

Наказ запустити крилаті ракети «Калібр» по центру Вінниці і тим самим вчинити масштабний теракт віддав капітан окремого дивізіону підводних човнів Чорноморського флоту країни-агресора РФ Анатолій Варочкін, який проживає в тимчасово окупованому Севастополі на  вулиці Юмашева, 25, кв.108.

"Його телефон для комунікації +79780585762. "Нагорода" чекає на "героя", – уточнив журналіст.

Воєнний злочинець країни-терориста РФ Анатолій Варочкін

Крім того, за інформацією Supernova+, злочинний наказ щодо здійснення теракту в центрі Вінниці виконав командир підводного човна «Алроса» Денис Сопін. Він уродженець нині тимчасово окупованого Севастополя, де проживає з родиною.

Воєнний злочинець країни-терориста РФ Денис Сопін

Олег Верлан

15 липня, 2022