Відома попередня причина загибелі чоловіка у Хмільнику

Новини Вінниці / Відома попередня причина загибелі чоловіка у Хмільнику

Не рідко прихід весни супроводжується не приємними новинами про смерті на водоймах. Так лихо не оминуло і Вінницьку область. А саме, в м. Хмільник рятувальники дістали з водойми тіло загиблого чоловіка.

Не рідко прихід весни супроводжується не приємними новинами про смерті на водоймах. Так, лихо не оминуло і Вінницьку область. А саме, в м. Хмільник рятувальники дістали з водойми тіло загиблого чоловіка. Попередньо відомо, що ознак насильницької смерті на тілі не виявлено.

Як стало відомо, 7 квітня о 12:44 бійці ДСНС отримали повідомлення, що у м.Хмільник в Південному Бузі місцевим жителем було знайдено тіло людини без ознак життя. Коли рятувальники ДПРЧ-9 прибули на місце виклику, вони за допомогою спецобладнання витягли потопельника з водойми. Тіло знаходилось на відстані близько 6 м від берега.

Загиблим виявився 33-річний місцевий житель. Наразі правоохоронцями встановлюються обставини події. Як повідомив NaПарижі очільник Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко, у кишені загиблого виявлені гроші. Відкрито кримінальне провадження з приміткою нещасний випадок. Труп направлено на судмедекспертизу. 

За попередніми ознаками загинув чоловік саме наковтавшись води. Відомо, що загиблий зловживав спиртними напоями.