Відома колись вінницька телеведуча отримала посаду директорки на центральному телеканалі

Новини Вінниці / Відома колись вінницька телеведуча отримала посаду директорки на центральному телеканалі

Колишня ведуча вінницькго телебачення Тетяна Мокріді  очолить «Школу леді» в четвертому сезоні відомого телешоу. Ексвінничанка зазначає, що мала певні сумніви щодо участі в проєкті, та врешті решт він став важливим «пазлом» у її житті.

Колишня ведуча вінницькго телебачення Тетяна Мокріді очолить «Школу леді» в четвертому сезоні відомого телешоу. Ексвінничанка зазначає, що мала певні сумніви щодо участі в проєкті, та врешті-решт він став важливим «пазлом» у її житті.

Про це Тетяна Мокріді написала на своїй сторінці у Fb.

«Новий досвід в 48 років. Кожна людина, яка береться за якусь справу ставить собі природнє питання: навіщо мені це? Таке питання мучило і мене, коли я думала, чи погоджуватися мені на «посаду» директора Школи леді. Я відверто боялася побачити життя, яке не вписувалося в мою зону комфорту. Я вийшла з зони комфорту і погодилась! Ця школа для мене особисто стала тим шматочком, якого бракувало у великому пазлі під назвою «життя»», - зазачає пані Тетяна.

Автори проєкту у свою чергу вважають, що Тетяна Мокріді як ніхто інший підходить на роль «директорки» і говорять про неї, як про мініатюрну блондинку із залізною силою волі.

NaПарижі писав про вінничанку, яка пройшла кастинг на телешоу.

 

Марина Карабай

17 січня, 2020