Відбувши покарання, по дорозі додому громадянин Молдови обікрав прихожанку у храмі

Новини Вінниці / Відбувши покарання, по дорозі додому громадянин Молдови обікрав прихожанку у храмі

У Могилеві-Подільському 2 березня працівники місцевої поліції затримали 40-річного громадянина Республіка Молдова. Іноземця вважають причетним до вчинення майнового злочину – викраденні сумки прихожанки у приміщенні храму.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, слідчі відстежили «рухи» молдаванина. Встановлено, що 27 лютого 40-річний зловмисник звільнився з тюрми на Одещині та намагався виїхати до батьківщини, не маючи необхідних документів.

За інформацією слідства, затримай зайшов до храму у Жмеринці та викрав сумку прихожанки, яку жінка залишила на лавці. Забравши гроші та телефон, сумку зловмисник викинув.

Зібрану інформацію про раніше судимого іноземця, який перебував у місті, прикордонники передали поліцейським. Завдяки такій співпраці, оперативники майже відразу затримали підозрюваного. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі розпочали розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Макс Мельник

3 березня, 2023