Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочків

Новини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочків

Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко та депутатка Вінницької міськради Алла Власюк від імені Святого Миколая з 16 грудня розпочали «святково-вітальний тур» по підшефним закладам. Близько півтори тисячі солодких подарунків вони передали вихованцям дитячих садочків і діткам з малозабезпечених родин лівобережної частини Вінниці, якими багато років опікуються.

За сталою традицією малеча з дитячих садочків №№17,18 і 6 до 19 грудня чекає на своїх «покровителів». Саме так вже почали називати Д.Чаленка та А.Власюк вихованці та педагогічний колектив, адже вони ніколи не забувають солодощами привітати діток до свята.

«Свято Миколая завжди є незвичайним днем, бо у кожній домівці, де мешкає слухняна й вихована дитина, відбуваються дива та здійснюються заповітні мрії. Доброта і щирість, чесність і старанність кожного хлопчика і дівчинки добре відомі Чудотворцю, тому він завжди приходить до них з дарунками», - на зустрічі зазначила Алла Власюк.

У свою чергу малеча у кожному садочку підготувала вірші та пісеньки, які славлять Миколая, а також дітки розповіли, ким хочуть стати, коли подорослішають. Прокурором, поліцейським, рятувальником, президентом…

«Нехай ваші мрії здійсняться! Бажаю, щоб ви стали тими, ким хочете… А поки святий Миколай приготував гостинці», - додав Дмитро Чаленко.

Оскільки діти та депутати звикли до подібних зустрічей напередодні свята, то навіть здавалося, що вони наче рідні. Хоча, кажуть, чужих дітей не буває. Принаймні А.Власюк і Д.Чаленко щороку намагаються це доводити.  

Новини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочківНовини Вінниці / Від Святого Миколая депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк передали солодкі подарунки вихованцям підшефних садочків