Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у Вінниці

Новини Вінниці / Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у Вінниці

Найбільш скандальний та зухвалий гумористичний проект України – «Підпільний стендап» у п’ятницю, 11 жовтня, о 19.00 у міському палаці мистецтв «Зоря» вразить вінничан надсучасним гумором 18+!

Найбільш скандальний та зухвалий гумористичний проект України – «Підпільний стендап» у п’ятницю, 11 жовтня, о 19.00 у міському палаці мистецтв «Зоря» вразить вінничан надсучасним гумором 18+!

Глядачів чекають жарти без табу й цензури, а ще - справжня комедійна імпровізація, коли комік складає жарти «тут і зараз» на теми, які обирає публіка.

- Це буде справжній подарунок для цінителів нової української комедії, прекрасний початок для тих, хто ще раптом не знайомий зі стендапом і просто шикарний вечір, який продовжить життя сміхом! - гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Буде сучасно, актуально, відверто і дуже-дуже смішно!

До команди «Підпільного» входять найкращі коміки Києва. Їхні головні козирі - відвертий гумор та гострі жарти, які не покажуть по телебаченню. А ще – особлива атмосфера на кожному концерті, коли між артистом і глядачем немає жодних стін та меж.

Заряджати гумором глядачів на концерті 11 жовтня у Вінниці будуть знамениті гумористи столиці, яких можна побачити у багатьох комедійних шоу та на підмостках престижних театрів. Творець «Підпільного» Свят Загайкевич – автор тих самих жартів «про метро» й фіналіст «Стендап Шоу» на Новому Каналі. Сергій Ліпко – відомий сценарист, один із авторів «Телебачення Торонто» та двічі переможець шоу «Розсміши коміка».

Настя Дерская – переможниця «Розсміши коміка», а також фестивалю Internatoinal Standup Comedy Week in KIEV.

Антон Тимошенко – двічі переможець шоу «Розсміши коміка».

Макс Вишинський – переможець шоу «Розсміши коміка» та сценарист популярних телешоу.

Андрій Матьорий – учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших підпільних стендап вечірок, найбільш андерграундний та ексклюзивний комік, якого можна почути тільки під час концерту «Підпільного стендапу».

Квитки на концерт коштують від 100 до 430 гривень.
Придбати їх можна на сайті http://bilet.vn.ua , а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

 

Новини Вінниці / Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у ВінниціНовини Вінниці / Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у ВінниціНовини Вінниці / Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у ВінниціНовини Вінниці / Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у ВінниціНовини Вінниці / Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у ВінниціНовини Вінниці / Від їхніх жартів буде гаряче! «Підпільний стендап» і найкращі коміки Києва виступатимуть у п’ятницю у Вінниці
Ірина Заіковата

10 жовтня, 2019