Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиків

Новини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиків

Нажаль, пандемія короновірусу тримає свої позиції як в Україні, так й безпосередньо у Вінницькій області. Тому питання захисту медичних працівників, як ніколи набирає обертів. Тому, члени наглядової ради Фонду Громади «Подільська Громада» Дмитро Чаленко та Алла Власюк, яка також входить до складу наглядової ради ініціативи «СтопВірус», передали чергову благодійну допомогу у вигляді індивідуальних засобів захисту Вінницькій міській клінічній лікарні №1 та Подільському регіональному центру онкології.

На жаль, пандемія короновірусу тримає свої позиції як в Україні, так й безпосередньо у Вінницькій області. Тому питання захисту медичних працівників, як ніколи набирає обертів. Члени наглядової ради Фонду Громади «Подільська Громада» Дмитро Чаленко та Алла Власюк, яка також входить до складу наглядової ради ініціативи «СтопВірус», передали чергову благодійну допомогу у вигляді індивідуальних засобів захисту Вінницькій міській клінічній лікарні №1 та Подільському регіональному центру онкології.

Волонтери фонду вже доставили бокси з необхідною допомогою не лише до вінницьких лікарень, а й до найвіддаленіших куточків області. Однак, допомога на цьому не завершується. Сьогодні, 21 квітня, було надано чергову партію допомоги.

Як зазначила фінансова директорка, депутатка Вінницької міськради Алла Власюк:

- Ініціативу з допомоги медиками компанія ВіОіл підтримала ще в березні, коли пандемія коронавірусу почала "захоплювати" світ. Нашою компанією було прийнято рішення виділити 1 млн гривень. Разом з тим, ми також перераховували кошти напряму до фонду "СтопВірус", котрі зв'язувались з медичними закладами й питали про необхідну їм допомогу.

Першочергово, ми замовили медичні рукавички, респіратори, костюми посиленого спецзахисту безпосередньо на заводі виготовлення у Китаї. Адже це не лише дешевше, а й безпечніше, так як дана продукція вже була перевірена в їхній країні.    

Нажаль, нам не вдалось отримати вантаж вчасно. Виникли проблеми з доставкою даного багажу через логістику, адже кордони закриті.

Також вантаж від ВіОіл направився до Чернівців та Заставницької міської громади.

У свою чергу голова правління, депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко додав:

- Зараз існує повна комунікація з головними лікарями вінницьких закладів через фонд "СтопВірус" та фонд "Подільска гроада". На зібранні координаційної ради проводиться обговорення запитів від лікарень, про необхідні їм засоби захисту чи ліків, що звіряється з інформацією, наданою органами влади. Тобто, координатори аналізують, що вже було закуплено централізовано із тим, що ще необхідно й потім обираються саме ті позиції товарів, які потрібно нагально закупити в той чи інший медичний заклад.

 Відомо, що у "Пакунку допомоги", переданому у два медзаклади, містилось:

1050 рукавиць
1000 респіраторів
100 захисних костюмів
50 л дезінфікуючого засобу
10 щитків
1 обприскувач
3000 бахіл
20 л дезінфікуючого концентрат Полідез

Лікарські засоби:

6 флаконів розчину інфузій Біовен
75 упаковок Йогурту в капсулах (2 млрд активних клітин)
25 упаковок Йогурту в капсулах (4 млрд активних клітин)

Новини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиківНовини Вінниці / Від фонду «СтопВірус» депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу для вінницьких медиків