Вячеслав Соколовий розповів, на які інфраструктурні проєкти 80 мільйонів розподілено бюджетною комісією Вінницької облради

Новини Вінниці / Вячеслав Соколовий розповів, на які інфраструктурні проєкти 80 мільйонів розподілено бюджетною комісією Вінницької облради

Бюджетна комісія Вінницька облради 9 листопада погодила розподіл майже 80 млн грн для реалізації інфраструктурних проєктів на Вінниччині.

Як зазначаив у Facebook голова обласної ради Вячеслав Соколовий, кошти будуть спрямовані на реалізацію низки проєктів та заходів щодо соціально-економічного розвитку громад.

Так, на реконструкцію приміщень будівлі гімназії під плавальний басейн з критою ванною у Могилеві-Подільському передбачено виділення 6 млн грн.

На реставрацію головного корпусу пам’ятки містобудування та архітектури державного значення «Палац Потоцьких» у Тульчині спрямують 27 млн грн.

На ремонт частини фасаду пам’ятки архітектури місцевого значення Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського надійде 6,05 млн грн.

На придбання автомобіля для Вінницького навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» виділять 600 тис. грн.

На придбання цифрового мамографічного комплексу для Подільського регіонального центру онкології - ПРЦО закладено 10 млн грн

Ще 2,257 млн грн. у бюджеті передбачено на закупівлю обладнання для оснащення кабінетів інклюзивно-ресурсних центрів.

Олеся Рудницька

10 листопада, 2021