Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любов

Новини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любов

Діти з усієї України надсилають малюнки на Всеукраїнський відкритий дитячий конкурс «Малюємо разом», ініційований  Народним художником України Володимиром Козюком з Вінниці.  Загалом журі оприлюднило майже тисячі дитячих картин.

Діти з усієї України надсилають малюнки на Всеукраїнський відкритий дитячий конкурс «Малюємо разом», ініційований художником Володимиром Козюком з Вінниці. Загалом журі оприлюднило майже тисячі дитячих картин.

Конкурс проходить в режимі онлайн, роботи юних майстрів виставили на сторінці спільноти ГО «Кращий художник» в соціальній мережі Facebook.

Зазначимо, що конкурс було оголошено, як сімейний, його пріоритетне завдання – об‘єднати довкола мистецтва творчі родини України.

Приємно, що на багатьох «полотнах» юних митців видно, що вони зростають в сім‘ях, сповнених любові.

Фаворит нашої редакції картина десятирчіної Валентини Дмитрієвої із міста Ізмаїл.

На головному фото малюнок восьмирічної Елізабетти Сільвані.

Картина називається "Троянда Святого Валентина".

Ось що розповідають про Елізабет її батьки:

"У нас два рідних міста: Вінниця та італійське місто Терні. Кожного літа ми у Вінниці. Доня дуже любить місто. Зелене, живописне й велике. Я не згодна, до речі, коли Вінницю називають провінцією. Нашій донечці Елізабетті 8 років. Змалку малює. Поки що без вчителя, але вражає своїми малюнками.
Ходить в 2 клас, відмінниця. Займається грою на фортепіано, вокалом та танцями.Та пон ад усе вона любить малювати. Мріє стати професійним художником".

Нагадаємо, що координатором проєкту є художниця Злата Шишман. Конкурс відбувається за підтримки громадської організації «Кращий художник», заводу художніх фарб «Невська палітра» та Фонду Володимира Продивуса.

Конкурс має на меті популяризацію дитячого мистецтва в Україні, розвиток потенціалу дитячої творчості, передбачає презентацію кращих зразків дитячого художнього мистецтва, підтримку та заохочення до творчості юних художників України.

Новини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любовНовини Вінниці / Веселка із сердець та троянда від святого Валентина - діти малюють любов