Великий вечірній переполох у лікарні ім. Ющенка

Новини Вінниці / Великий вечірній переполох у лікарні ім. Ющенка

Колона спецавтотехніки двох пожежно-рятувальних частин ввечері 24 жовтня прибула на допомогу до Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім. О. Ющенка. Повідомляючи про пригоду, співробітники розповіли про масштабну пожежу, тому рятівники за лічені хвилини опинилися на місці. Насправді «галас» був піднятий внаслідок загоряння одного матрацу в палаті жіночого відділення. Дим налякав співробітниць, хоча погасити вогонь вдалося, як кажуть, підручними засобами.

Колонна спецтехніки двох пожежно-рятувальних частин ввечері 24 жовтня прибула на допомогу до Вінницької обласної психоневрологічної лікарні імені академіка Ющенка. Повідомляючи про надзвичайну пригоду, співробітники медзакладу розповіли про масштабну пожежу, тому рятівники за лічені хвилини опинилися на місці. Насправді «галас» був піднятий через загоряння ... одного матрацу в палаті жіночого відділення. Дим надзвичайно налякав співробітниць, хоча погасити вогонь вдалося, як кажуть, підручними засобами.

За повідомленням прес-служби ГУ ДСНС у Вінницькій області, сигнал про пожежу у лікарні чергові лінії «101» отримали у 18.58. За вказаною адресою диспетчер відправив 14 рятувальників 1-ої і 4-ої ПРЧ на чотирьох одиницях спецтехніки. Коли машини приїхали на виклик, гасити пожежу їм не довелося.

Звісно, на той час більшість керівного складу медзакладу вже полишили робочі місця, а черговий персонал налякало задимлення. Співробітники насамперед вивели з приміщення 40 пацієнток, а потім, зорієнтувавшись, загасили полум’я у палаті.

Чи дарма виїжджала доволі потужна команда рятівників? Це їхня робота. Втім, вже 25 жовтня про загорання матрацу у палаті повідомили всі місцеві та центральні ресурси.

Джамал Рушдієв