Вечеря у подруги та «пуста» сумка: на Вінниччині викрили зловмисницю, яка викрала у знайомої 8 тисяч

Новини Вінниці / Вечеря у подруги та «пуста» сумка: на Вінниччині викрили зловмисницю, яка викрала у  знайомої 8 тисяч

Співробітники Тульчинського райвідділу поліції 8 листопада розшукали та затримали 28-річну мешканку райцентру, яка із сумки знайомої викрала 8000 гривень. За такий злочин зловмисниці загрожує до 8 років ув’язнення.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, про злочин 7 листопада розповіла 28-річна жителька Брацлавської територіальної громади. За словами жінки, відсутність грошей вона виявила ввечері під час перебування в гостях у своєї подруги, місцевої жительки. Сумка із грошима знаходилась в одній із кімнат помешкання.

Під час виїзду на місце події працівники поліції з’ясували, що окрім потерпілої та власниці у будинку перебувала їхня 28-річна знайома, жителька міста Тульчин. Вона й потрапила під підозру поліцейських.

Раніше судиму за наркозлочини зловмисницю оперативники вранці 8 листопада затримали у селі Нестерварка Тульчинського району.

Викрадені кошти у правопорушниці вилучені. Жінка затримана у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Проводиться розслідування.

Макс Мельник

8 листопада, 2022