Вдень на Привокзальній площі у Вінниці "пограбували" жінку

Новини Вінниці / Вдень на Привокзальній площі у Вінниці "пограбували" жінку

У суботу, 19 лютого, на Привокзальній площі Вінниці – поблизу входу до ринку – з рук жінки вирвали гроші. Інцидент стався вдень, на очах у багатьох свідків.

Історія дещо виглядає дивно. Жінка виходила з магазину, гроші тримала в руці. Нібито вона хотіла передали банкноти дочці. У цей момент гроші – 900 гривень - вирвав незнайомець. За свідченнями перехожих, це був ром віком близько 50 років. Жінка підняла галас...   

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації поліції Вінницької області, поблизу перебували оперативники. Вони затримали чоловіка.

Слідчо-оперативна група протягом кількох годин опитувала свідків та учасників подій. До місця події одразу прибігли родичи та близькі затриманого. Проте відбити його не «вдалося».

Спочатку потерпіла стверджувала, що її пограбували, а потім з'ясувалось, що з ромом вони знайомі. За його словами, разом пиячили, він дав гроші для покупок, а коли жінка не купила, забрав їх. Нібито вона пізніше погодилась з цією версією.

Розбирались з правоохоронцями учасники інциденту понад три години.    

Якщо на старті планувалось відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) КК України, що передбачає до позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, то потім співробітники поліції відмовились від цієї ідеї.

Макс Мельник

19 лютого, 2022