Вчителька з Вінниччини серед переможців конкурсу «Учитель року – 2019»

Новини Вінниці / Вчителька з Вінниччини серед переможців конкурсу «Учитель року – 2019»

У п’ятницю, 12 квітня, стали відомі імена п'ятірки переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». Ними стали педагоги з різних регіонів країни.

У п’ятницю, 12 квітня, стали відомі імена п'ятірки переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». Ними стали педагоги з різних регіонів країни. До п’ятірки кращих у номінації «Географія» потрапила вчителька із Могилів-Подільського району - Яна Коробкова.

Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України, вона працює у Хоньковецькій школі І-ІІІ ступенів. Педагог посилено працює над професійним розвитком, адже сучасність, креативність та гнучкість допомагають краще розуміти потреби і запити учнів.

Загалом учасниками третього етапу конкурсу стали 121 учитель. Вони демонстрували досвід та професійні ідеї під час випробувань «Методичний практикум», «Практична робота» та «Тестування з фахової майстерності». За результатами цих завдань, журі конкурсу відібрало 12 лідерів за кожною з п'яти номінацій. Відібрані учасники продовжили змагання у фіналі – вони брали участь у випробуваннях «Урок» та «Проект» (в номінації «Географія» - «Дослідження»). Найвищі бали отримали учителі-новатори, які довели журі свої професійні знання та навички.

Фото із сторінки Яни Коробкової у Facebook.