Вбивство за ґратами: у колонії на Вінниччині вбили засудженого

Новини Вінниці / Вбивство за ґратами: у колонії на Вінниччині вбили засудженого

Конфлікт між двома засудженими виник в приміщенні майстерні виправного закладу. В результаті 32–річний чоловік наніс молотком кілька ударів по голові іншому засудженому. Від отриманих травм той помер на місці. Проводиться розслідування.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, надійшло повідомлення від працівників виправної установи про те, що у майстерні вони виявили тіло 47–річного засудженого без ознак життя.

На місце злочину прибула слідчо–оперативна група поліції.

На підставі зібраних речових доказів на місці злочину працівники поліції встановили особу чоловіка, причетного до вчинення особливо тяжкого злочину. Ним виявився 32–річний засуджений, який неодноразово судимий за майнові та особливо тяжкі злочини.

З’ясувалось, що між чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого підозрюваний молотком наніс кілька по голові потерпілому. Тілесні ушкодження виявились несумісні з життям - чоловік помер.

Слідство оголосило чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Макс Мельник

6 червня, 2022