Вбивство шкільного кочегара на Вінниччині: підозрюваний намагався знищити речові докази

Новини Вінниці / Вбивство шкільного кочегара на Вінниччині: підозрюваний намагався знищити речові докази

У смт Вапнярка Тульчинського району 27 січня на території місцевої школи під час конфлікту 32-річний зловмисник завдав руками та ногами односельцю тілесні ушкодження, через які той помер. Намагаючись уникнути відповідальності, правопорушник спробував знищити свій одяг із залишками крові померлого.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, тіло пенсіонера зі слідами насильницької смерті 28 січня виявили місцеві жителі. На місці події слідчо-оперативна група та криміналісти зібрали докази причетності до злочину місцевого жителя, який проживає неподалік.

Попередньо слідчі встановили, що між загиблим, який працював у шкільній котельні, та затриманим під час застілля виникла суперечка. Конфлікт переріс у бійку, під час якої молодший з чоловіків побив старшого. Зловмисник залишив пенсіонера на вулиці, а сам пішов додому.

Одяг зі слідами крові правопорушник намагався знищити.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідчим управлінням обласного главку поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

30 січня, 2023