Вбив сусіда та заховався у лісі: чергове вбивство «під градусом» у Вінниці

Новини Вінниці / Вбив сусіда та заховався у лісі: чергове вбивство «під градусом» у Вінниці

У суботу, 3 серпня, у Вінниці поліцейські затримали підозрюваного в умисному вбивстві вінничанина. Вбитого 58-річного чоловіка у його ж будинку знайшов племінник 27 липня та повідомив до поліції.

У суботу, 3 серпня, у Вінниці поліцейські затримали підозрюваного в умисному вбивстві вінничанина. Вбитого 58-річного чоловіка у його ж будинку знайшов племінник 27 липня та повідомив до поліції.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, на тілі потерпілого були численні садна та синці – явні ознаки насильницької смерті.

«Оперативники та слідчі перевірили коло спілкування загиблого та з’ясували, хто останнім часом відвідував чоловіка. Підозри щодо причетності до вбивства чоловіка впали на його 56-річного сусіда. Поліцейські з’ясували, що напередодні чоловіки розпивали спиртні напої. Між зловмисником та господарем будинку виник конфлікт та бійка, під час якої затриманий наніс тілесні ушкодження, що виявились несумісні з життям. Усвідомивши, що накоїв, зловмисник 5 днів переховувався в лісовому масиві», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі підозрюваного затримано. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

5 серпня, 2019