Вбив сусіда ножем біля криниці: на Вінниччині затримали зловмисника

Новини Вінниці / Вбив сусіда ножем біля криниці: на Вінниччині затримали зловмисника

Вчора, 15 квітня, стало відомо про криваві розборки біля криниці у Хмільницькій громаді на Вінниччині. Що саме не поділили сусіди, що мають дізнатися слідчі. Конфлікт закінчився смертю від ножового поранення в область серця одного з чоловіків.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 15.30 на лінію 102 надійшла інформація від місцевої жительки про те, що на вулиці біля криниці виявила тіло свого сусіда без ознак життя. Повідомила жінка також лікарів швидкої медичної допомоги.

За викликом прибула слідчо–оперативна група поліції та медичні працівники. Лікарі констатували смерть 57–річного чоловіка. На його тілі поліцейські виявили ножове поранення в області серця.

У ході проведення першочергових розшукових заходів оперативники розшукали та затримали підозрюваного, причетного до вчинення особливо тяжкого злочину. Ним виявився 64–річного місцевий житель.

З’ясувалось, що між сусідами на вулиці виник словесний конфлікт, під час якого затриманий ножем вдарив знайомого в область серця. 

Знаряддя злочину вилучено. Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Слідство готує матеріали для оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

16 квітня, 2022