Вбив приятеля з мисливської рушниці: на Вінниччині оголосили вирок підсудному

Новини Вінниці / Вбив приятеля з мисливської рушниці: на Вінниччині оголосили вирок підсудному

До 9 років ув’язнення засуджено 39-річного жителя села Суворівське Тульчинського району. Чоловіка суд визнав винним у скоєнні умисного вбивства.

Нагадаємо, NaПарижі раніше писав, що під час відпочинку на подвір’ї господар будинку з рушниці застрелив приятеля. Трагедія сталась ввечері 3 жовтня в селі Суворовське Тульчинського району. Загинув 41-річний місцевий житель.

На подвір’ї одній з осель виникла суперечка між загиблим і «стрілком». Причетного до вбивства господаря будинку, працівники поліції затримали на місці злочину.

За попередньою інформацією, обидва чоловіки спільно відпочивали. Але щось пішло не так… Хазяїн, аби довести, що правий, взяв у руки рушницю. Його гість помер до приїзду медиків. Мисливську гладкоствольну рушницю поліція знайшла вдома у зловмисника.

Тульчинський районний суд 24 січня визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років.

Макс Мельник

26 січня, 2024