Вбив односельця цеглиною та заховав під листами шиферу: на Вінниччині затримали підозрюваного

Новини Вінниці / Вбив односельця цеглиною та заховав під листами шиферу: на Вінниччині затримали підозрюваного

В одному із сіл Джулінської громади на Вінниччині у ніч з 13 на 14 березня під час застілля між чоловіками виник конфлікт. Суперечка призвела до того, що господар будинку ударив цеглиною по голові гостя. Від удару той помер на місці. Зловмисник намагався приховати злочин і заховав тіло на пилорамі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції, виявили тіло чоловіка без ознак життя на території одного з підприємств Джулинської громади лише 17 березня. Односельці  одразу проінформували поліцію. На місці події правоохоронці з’ясували, що загиблий – 49-річний місцевий мешканець.

Завдяки аналізу та оперативно-розшуковим заходам правоохоронці встановили, що до злочину причетний 38-річний місцевий мешканець.

За попередньою інформацією слідства, ввечері 13 березня під час застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого підозрюваний наніс смертельні тілесні ушкодження гостю. Аби приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло загиблого на територію підприємства та заховав його під шифером.

Правоохоронці розшукали підозрюваного за місцем проживання. У помешканні чоловіка виявили одяг зі слідами речовини бурого кольору.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 15 років.

Макс Мельник

20 березня, 2023