«ВАР’ЯТИ» 12 лютого вразять Вінницю: «Зараз жартуємо ще більш відверто та смішно!»

Новини Вінниці / «ВАР’ЯТИ» 12 лютого вразять Вінницю: «Зараз жартуємо ще більш відверто та смішно!»

11 років тому вони стали Першим україномовним гумор-шоу України і одразу скорили всіх надзвичайним почуттям гумору та особливою атмосферою, що завжди панує на їхніх концертах. Сьогодні «ВАР’ЯТИ» - справжні улюбленці публіки, які завжди збирають аншлаги і викликають абсолютний захват глядачів та бажання, щоб ці години щастя і гумору не закінчувалися ніколи.

11 років тому вони стали Першим україномовним гумор-шоу України і одразу скорили всіх надзвичайним почуттям гумору та особливою атмосферою, що завжди панує на їхніх концертах.

Сьогодні «ВАР’ЯТИ» - справжні улюбленці публіки, які завжди збирають аншлаги і викликають абсолютний захват глядачів та бажання, щоб ці години щастя і гумору не закінчувалися ніколи.

Нові історії з нашого з вами життя, подані зі «смачним» гумором, чекають вінничан у п’ятницю, 12 лютого, о 17.00 і 20.00 у Будинку офіцерів.

А оскільки концерти у Вінниці пройдуть якраз на Китайський Новий рік та ще й напередодні Дня закоханих, всі ті емоції, які ви завжди отримуєте на концертах «ВАР’ЯТИ-ШОУ», одразу сміливо множте на 3!

- Це буде фантастичне свято гумору та абсолютної радості у Вінниці! - гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Вінничан чекають дві незабутні години колоритного українського гумору, який припаде до смаку кожному, а також нова програма, яка гарантовано вразить вас новими героями та комічними ситуаціями і змусить плакати… від сміху!

Ексклюзивно на концертах у Вінниці «ВАР’ЯТИ» покажуть найсвіжішу концертну програму, яку ще не бачили жодні глядачі.

Відтак – буде багато нових іскрометних мініатюр, блискучих монологів, веселих пісень і сюрпризів!

Зокрема, «ВАР’ЯТИ» приїдуть з новими декораціями, у гумористичному батлі тепер проти короля монологів Владзьо виступатимуть всі інші учасники, а вінничани нарешті познайомляться з новими героями «ВАР’ЯТИ-ШОУ» – Максом Кравцем та Святом Марченко, які прийшли у команду після відходу Сергія Притули.

– Чи вплинуло це на якість гумору і атмосфери на концертах? Так. Але точно не у гірший бік! Тепер у нас розв’язані руки! – зазначають артисти. – А тому оновлені, «безПритульні» «ВАР’ЯТИ»  жартують на сцені ще більш відверто та смішно, адже не проходять жорсткої цензури жартів! Вінниця бачила «ВАР’ЯТИ-ШОУ» з Притулою, тепер час побачити, на що здатні «ВАР’ЯТИ», без Притули. Запевняємо – це буде незабутньо!

Володимир Жогло, Владзьо, Віталій Тильний, Сергій Полупан та Валентин Сергійчук завжди максимально продумують образи й сюжети, даруючи близький та рідний кожному з нас гумор, а під час живого й невимушеного спілкування із залою на концертах постійно вражають блискавичними імпровізаціями!

Тож збирайте всіх, кого любите: батьків, друзів, коханих половинок, дітей, кумів, колег - та приходьте 12 лютого о 17.00 і 20.00 у Будинок офіцерів за особливими емоціями!

Квитки на концерти коштують від 170 гривень.

Купуйте їх онлайн на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua, а також у касах у Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу», Вінницької обласної філармонії, креативного простору «CHERDAK» і тур-клубі «Бідняжка».

Пригощає ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

admin

5 лютого, 2021