Валерій Коровій пообіцяв, що до 1 вересня на Вінниччині завершать будівництво трьох шкіл-довгобудів

Новини Вінниці / Валерій Коровій пообіцяв, що до 1 вересня на Вінниччині завершать будівництво трьох шкіл-довгобудів

У новому навчальному році на Вінниччині запрацює три новеньких школи. Їх будівництво та облаштування має завершитися до 1 вересня. Про це розповів голова обласної адміністрації Валерій Коровій під час інспектування зведення однієї із освітянських об’єктів – Михайлівської СЗШ І – ІІІ ст., що у Гайсинському районі.

У новому навчальному році на Вінниччині запрацює три новеньких школи. Їх будівництво та облаштування має завершитися до 1 вересня. Про це розповів голова обласної адміністрації Валерій Коровій під час інспектування зведення однієї із освітянських об’єктів – Михайлівської СЗШ І – ІІІ ст., що у Гайсинському районі.

«До 1 вересня поточного року на теренах Вінницької області ми вводимо три школи, які будувалися по 30 років. В Михайлівці два-три роки тому про завершення будівництва  можна було лише мріяти. Адже були заблоковані казначейські рахунки, місцеві бюджети не мали фінансових ресурсів. Нині ж бачимо результати бюджетної децентралізації. Ми цими днями об’їхали три школи: це і Сосонська Вінницького району, Зведенівська Шаргородського району та безпосередньо школа с. Михайлівка Гайсинського району. Побачене нам дає надію, що школи будуть відкриті до 1 вересня цього року», - сказав Валерій Коровій.