Вадим Кудіяров передав 200 тисяч на допомогу малозабезпеченим

Новини Вінниці / Вадим Кудіяров передав 200 тисяч на допомогу малозабезпеченим

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Згідно із ним, Вінниця перейшла із «жовтого» до більш небезпечного «помаранчевого» рівня.

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Згідно із ним, Вінниця перейшла із «жовтого» до більш небезпечного «помаранчевого» рівня.

Пандемія триває, карантинні заходи посилюються. В той же час найбільш незахищені вінничани потребують допомоги. На щастя, знаходяться добродії, які надають допомогу таким людям. Серед них – депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров. Днями він передав громадській організації «Едельвейс» продукти харчування на суму 200 тисяч гривень - для надання підтримки малозабезпеченим верствам населення. Це, зокрема, соняшникова олія, макарони, консерви, вівсяні хлоп’я, печиво, чай і цукор.

–  Громадська організація «Едельвейс» допомагає малозабезпеченим сім’ям, одиноким людям та пенсіонерам. Ми вирішили підтримати цю гарну ініціативу, – сказав Вадим Кудіяров.

Лідер «Едельвейса» Роман Костишин нагадав, що під час пандемії члени його громадської організації вже займалися допомогою малозабезпеченим вінничанам, і в першу чергу  людям похилого віку. Зокрема, передавали їм продуктові набори.

- Вінниччина повернулася до «помаранчевої зони», і пандемія коронавірусу тільки збільшується. Тому ми продовжуємо наші благодійні акції, тільки тепер у більшому масштабі. Вони проходитимуть під гаслом «Допомога старшому поколінню від молоді». Ми хочемо показати, що молоді вінничани не забувають про пенсіонерів, які потребують уваги, – сказав Роман Костишин.

Також благодійники даруватимуть продуктові набори й іншим землякам, яким бракує коштів на харчі першої необхідності. Наприклад, інвалідам та матерям-одиночкам. 

admin

14 вересня, 2020