Вадим Кудіяров: «Допомагаємо малозабезпеченим вінничанам боротися із наслідками пандемії»

Новини Вінниці / Вадим Кудіяров: «Допомагаємо малозабезпеченим вінничанам боротися із наслідками пандемії»

Криза, викликана пандемією коронавірусу, зачепила усі сектори економіки Вінниці. В результаті бюджет Вінницької ОТГ за перші вісім місяців 2020 року не доотримує 229,3 млн. грн. Найсуттєвіші втрати по податку з доходів фізичних осіб – 168 млн. грн., по платі за землю – 27,8 млн. грн. та єдиному податку – 15 млн. грн.

Криза, викликана пандемією коронавірусу, зачепила усі сектори економіки Вінниці. В результаті бюджет Вінницької ОТГ за перші вісім місяців 2020 року не доотримує 229,3 млн. грн. Найсуттєвіші втрати по податку з доходів фізичних осіб  – 168 млн. грн., по платі за землю – 27,8 млн. грн. та  єдиному податку – 15 млн. грн.

Як відомо, для мінімізації негативних наслідків у місті напрацьовували заходи антикризової програми «Вінничани важливі». Серед іншого, в її рамках малозабезпечені мешканці з липня почали отримувати перші муніципальні виплати. Програму ухвалили, аби пом’якшити економічні наслідки карантину для мешканців. Вже відомо, що понад 11 тисяч вінничан мають право на таку допомогу. Йдеться про осіб, які отримують пенсію чи іншу державну допомогу, меншу за 2100 гривень.

Тим часом депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров в рамках боротьби із наслідками епідемії коронавірусу започаткував соціальний проект для мешканців свого округу. Він разом зі своєю командою однодумців допомагатиме малозабезпеченим людям.

- Карантин негативно вплинув на добробут багатьох вінницьких родин, літніх людей та інших представників незахищених верств населення. Ми хочемо підтримати таких мешканців нашого округу не лише морально! Вже починаємо приймати заявки на отримання продуктової допомоги, – сказав Вадим Кудіяров.

Для малозабезпечених мешканців округу, куди входять частини мікрорайонів «Олієжиркомбінату» та «Військового містечка», підготовлена продуктова допомога. Подати заявку на її отримання можна за телефоном: (097)505-48-25. Дзвінки приймаються із 10.00 до 18.00. Планується, що допомогу отримають всі мешканці округу, які за нею звернуться.

admin

6 серпня, 2020