В жахливій ДТП на Вінниччині загинув водій легковика, а дві пасажирки травмовані

Новини Вінниці / В жахливій ДТП на Вінниччині загинув водій легковика, а дві пасажирки травмовані

На міжнародній трасі М-21 поблизу Гайсина Вінницької області вдень 4 липня сталася жахлива аварія. Вантажівка Renault Magnum не розминулася на дорозі з Daewoo Lanos. Унаслідок ДТП загинув 70-річний вінничан, який перебував за кермом легковика.

На міжнародній трасі М-21 поблизу Гайсина Вінницької області, вдень 4 липня, сталася жахлива аварія. Вантажівка Renault Magnum не розминулася на дорозі з Daewoo Lanos. Унаслідок ДТП загинув 70-річний вінничан, який перебував за кермом легковика.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталася близько 15-ої години неподалік с. Гунька. Автомобілі рухалися у попутному напрямку. Кермував вантажівкою 31-річний житель Чернігівської області.

Від отриманих травм на місці події загинув водій автомобіля "Део Ланос". Госпіталізовані з різного ступеню травмами пасажирки: 28-річна вінничанка та її 9-річна донька.

На місці події проведені першочергові слідчі дії. У водія вантажівки здійснено забір крові для проведення аналізу на стан сп’яніння. Результати не повідомляються.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого), що караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років.

Слідство триває, встановлюються обставини та причини аварії.

Макс Мельник

6 липня, 2020