В Україні ліквідували засудженого за вбивство підлітка у Росії колишнього поліцейського

Новини Вінниці / В Україні ліквідували засудженого за вбивство підлітка у Росії колишнього поліцейського

У 2019 році у Брянській області РФ до 13,6 років ув’язнення засудили колишнього майора місцевої поліції Дєніса Тєрєхова. Його визнали винним у нанесенні тяжких пошкоджень 17-річному хлопцю та побитті двох його товаришів. Завдяки ПВК Вагнера засуджений пішов вбивати українців, але був ліквідованим ЗСУ. Фактично гнилість російської системи правосуддя виправили українські військові.

Історія зі смертю поблизу кафе «Нєрусса» у селищі Локоть на Брянщитні набула свого часу великого розголосу. Поліцейський був п’яним. Його намагались зупинити десятки відвідувачів, але марно. Він фактично одразу бив хлопця так, аби вбити.

За вироком суду ексмайора відправили на лісоповал до Нижнього Тагілу...

Однак, як пишуть брянські видання, замість того, щоб увесь належний термін рубати ліс або гнути спину у верстатів разом із такими ж перевертнями у погонах, Дєніска в цьому році записався «добровольцем»... Звісно, щоб проливати українську кров... І щоб сухим з води вийти з-за грат на омріяну волю і з часом - мабуть, знову взятись за старі звички вже в статусі «воіна-асвабадітєля».

Родина загиблого підлітка має подякувати Путіну та Пригожину за амністію. Але карма за закатованого підлітка таки наздогнала Дєнісушку вже в Україні...

Підготував Анатолій Мельник 

Новини Вінниці / В Україні ліквідували засудженого за вбивство підлітка у Росії колишнього поліцейськогоНовини Вінниці / В Україні ліквідували засудженого за вбивство підлітка у Росії колишнього поліцейськогоНовини Вінниці / В Україні ліквідували засудженого за вбивство підлітка у Росії колишнього поліцейськогоНовини Вінниці / В Україні ліквідували засудженого за вбивство підлітка у Росії колишнього поліцейського
admin

11 листопада, 2022