В США вінничанин Сергій Богачук здобув 20 перемогу нокаутом

Новини Вінниці / В США вінничанин Сергій Богачук здобув 20 перемогу нокаутом

Вінничанин Сергій Богачук (20-1, 20 КО), який виступає в першій напівсередній вазі, здобув ювілейну 20-ту дострокову перемогу в кар'єрі, побивши американця нігерійського походження Рафаеля Ігбокве (16-3, 7 КО).

Поєдинок став головною подією вечора боксу в місті Монтебелло, штат Каліфорнія.

Суперник українця хоч і вважався андердогом, але непогано показував себе в першому раунді. У другій трихвилинці він спробував заволодіти ініціативою, але швидко зіткнувся з серйозним опором з боку Богачука і був змушений відбиватися.

У трьох наступних раундах перевага українця й кількість гематом і розсічень на обличчі Ігбокве тільки збільшувалися. Протистояння зупинили в шостій трихвилинці за кілька секунд до гонгу.

Американець почав висловлювати невдоволення через це рішення, але рефері пояснив, що команда надійшла з його кута. Таким чином Сергієві була присуджена перемога технічним нокаутом.

Нагадаємо, що єдиної поразки наш земляк зазнав у бою за титул WBC Continental Americas.з Брендоном Адамсом. Українець вигравав на суддівських записках, але пропустив кілька потужних ударів у восьмому раунді та був нокаутований. Поєдинок з Ігбокве став для Сергія другим після поразки.

Макс Мельник

17 вересня, 2021