В школі Крижопільської громади директора звинувачують у знущанні зі школяра. У поліції ініціювали перевірку (ВІДЕО)

Новини Вінниці / В школі Крижопільської громади директора звинувачують у знущанні зі школяра. У поліції ініціювали перевірку (ВІДЕО)

У школі села Жабокрич Крижопільської громади директор «виховував» школяра у доволі агресивний спосіб. Інші діти зняти відео «процесу». З 14 січня його розміщено у місцевих Facebook-групах.

У коментарях під відео крижопільчани жахаються від методів педагога. Хоча деякі захищають відверту агресію директора, вказуючи, що він чудовий наставник.

У відділі комунікації поліції Вінницької області зазначають, що «за фактом інциденту між директором та учнем однієї з шкіл Тульчинського району поліція розпочала перевірку» 

Вказується, що користувач мережі розмістив пост, у якому звинуватив директора місцевої школи у знущанні над учнем. Інформація зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. 

Комісія, до якої увійшли поліцейський ювенальної превенції, психолог, працівники освіти та служби у справах дітей, 18 січня розпочала комплексну перевірку, за результатами якої буде надана правова оцінка події та прийняте відповідне процесуальне рішення.

Олег Верлан

18 січня, 2022