В семи вінницьких дитсадках проводять утеплення, восьмий «на підході»

Новини Вінниці / В семи вінницьких дитсадках проводять утеплення, восьмий «на підході»

У Вінниці «теплішими» стануть сім дитячих садочків. Термомодернізацію  вже розпочали в семи дитячих навчальних закладах, ще в одному роботи вінницькому дитячому садочку роботи мають розпочати в травні.

У Вінниці продовжують «утепляти» дошкільні заклади. Термомодернізацію вже розпочали в семи навчальних закладах, ще в одному роботи вінницькому дитячому садочку роботи мають розпочати в травні.

 Про це повідомляє прессулжа Вінницької міської ради.

«У закладах міняють покрівлі, вікна, двері, утеплюють дахи та фасади. Термомодернізація будівель дозволить покращити умови перебування дітей в закладах, зменшити споживання енергоресурсів та заощаджувати за рахунок енергоефективності  бюджетні кошти», - йдеться в інформації.

У пресслужбі нагадують, що з 91 закладу освіти у Вінниці утеплено уже 25. Наразі роботи проводять в ДНЗ №№26, 21, 23, 47, 52, 75, 60 міста Вінниці.  Дитсадок №74 планують розпочати термомодернізовувати у травні.

«На всіх об’єктах ведуться роботи, їх виконують різні підрядні організації.  Ми контролюємо якість виконання робіт, але важливо, щоб до цієї роботи  долучались директори цих закладів. Міський голова Сергій Моргунов завжди наголошує, що мають бути комфортні умови для перебування дітей, і їх необхідно створити у кожному закладі. Це і є головна мета програми прискореної термомодернізації закладів. Тому ми проводимо роботи навіть зараз, оскільки дозволяють погодні умови», -  зазначив директор департаменту капітального будівництва Ігор Кравець.