В селі на Вінниччині за гроші американців та ОТГ будують садочок та проводять реконструкцію школи

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині за гроші американців та ОТГ будують садочок та проводять реконструкцію школи

В селі на Вінниччині  будують дитячий садочок та проводять реконструкцію школи. Кошти на меблі, кухонне устаткування та дитячий майданчик для сільради з Вінницької області  «дадуть» американські платники податків.

В селі на Вінниччині будують дитячий садочок та проводять реконструкцію школи. Кошти на меблі, кухонне устаткування та дитячий майданчик для сільради з Вінницької області «дадуть» американські платники податків.

Про це повідомляють офіційні джерела

«Найближчим часом будівельники виконуватимуть монтаж системи опалення майбутнього дитячого садка та внутрішній ремонт школи села Слобідка, що в Іванівській ОТГ», - йдеться в інформації.

В сільраді повідомляють, що дітей переведуть на навчання у дві зміни, щоб звільнити частину будівлі.

«Для ремонтних робіт буде виділено ліве крило приміщення школи. Просимо учнів, їх батьків та педагогів поставитися з розумінням до цієї ситуації та уважно ознайомитися із правилами поведінки та безпеки, які будуть повідомленні згодом із детальним графіком навчання. Все заради того, аби у 2020 році учні та дошкільнята переступили поріг оновленої школи та нового дитячого садка», - повідомляють  у Слобідці.

Зазначимо, що у рамках проєкту капітальний ремонт існуючої школи І-ІІ ст. с. Слобідка та будівництво дошкільного навчального закладу виконується Іванівською сільською радою за рахунок місцевого бюджету та спонсорської допомоги (очікувана загальна вартість понад 4 млн. грн.). Придбання меблів, оснащення, обладнання для харчового блоку та вуличних ігрових майданчиків для функціонування майбутнього ДНЗ у с. Слобідка здійснюватиметься Представництвом Міжнародної організації з міграції за фінансової підтримки USAID на загальну суму до 560 тис. грн.

NaПарижі писав про облаштування фронт-офісу в одній зі ОТГ на Вінниччині.

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині за гроші американців та ОТГ будують садочок та проводять реконструкцію школиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині за гроші американців та ОТГ будують садочок та проводять реконструкцію школиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині за гроші американців та ОТГ будують садочок та проводять реконструкцію школи
Марина Карабай

15 лютого, 2020