В селі на Вінниччині матір та донька без попередження провели еко-суботник. Чим завершилась історія?

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині матір та донька без попередження провели еко-суботник. Чим завершилась історія?

В селі на Вінничині матір та донка зібрали у лісі кілька мішків пластикових пляшок.  Пластиковий «урожай» виставили на узбіччі дороги.  Місцеві почали розшукувати «зловмисників». Згодом виявилось, що сміття не викинули, а зібрали, тож довелося публічно вибачатися перед селянками.

В селі на Вінничині матір та донька зібрали у лісі кілька мішків пластикових пляшок. «Урожай» залишили на узбіччі дороги. Місцеві вирішили. що хтось вивіз непотріб в ліс та почали розшукувати «зловмисників». Згодом виявилось, що сміття не викинули, а зібрали, тож довелося публічно вибачатися перед селянками.

«Вийшла прикра помилка. Сміття - пластикові пляшки, яке лежало на узбіччі дороги між Гущинцями та Івановом, навпаки зібрали в лісі Таня Литвиненко з донькою Вікою Литвиненко. Частину зібраного сміття КП "Сервіс" вже забрав на переробку. Решту також забере. Дякуємо за чудову ініціативу та вибачаємось за непорозуміння», - йдется на сторінці спільноти Іванівська ОТГ в соціальної мережі FB.

Що ж чудова ініціатива. і завершилось  усе добре. А ще цей факт говорить  про те,  що нині в селах «сарафанне радіо»  переживає свій «ребрендінг», та  від бабусь, які є традиційними носіями інформації, перекочовує  в інтернет.