В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудки

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудки

Мешканці села Кам‘яногірка, що на Вінниччині скаржаться, на підприємців, які не дають місцевим ловити рибу. Також селян не влаштовує, що через зрубані дерева у річці піднялась вода та затопила пасовище.

Мешканці села Кам‘яногірка, що на Вінниччині, скаржаться на підприємців, які не дають місцевим ловити рибу. Також селян не влаштовує, що через зрубані дерева береги стали непроходними, у річі піднялась вода та затопила пасовище. 

Про це йдеться на сторінці спільноти Оратівський район у Facebook.

«У селі Кам‘яногірка Оратівського району Віннницької області незаконно захопили річку Роська. Господарюють річкою, а також усіма ставами навколо села за підтримки сільської ради Буянов і Процюки.

Перешкоджають любительському рибальству, погрожують рибалкам, ломають вудки і виганяють не прид'явивши належних документів.

Навколо ставу вирізали усі дерева, викинувши їх у воду, перешкоджаючи доступ до водойми. Нанесли цим шкоду природі й екології без спеціальних на це дозволів. А також підняли рівень води у річці, затопивши місце для випасу корів», - йдеться в дописі.

Можливо, час місцевій владі та екологам втрутися у конфлікт, аби він не закінчився бійкою. 

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за фактом публікації у соцмережі місцеві правоохоронці зареєстрували в Журналі єдиного обліку інформацію та підключать Держекоінспекцію для подальшого розслідування інциденту.

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудкиНовини Вінниці / В селі на Вінниччині конфлікт: рибалкам погрожують і ломают вудки