В селі на Вінниччині горіла хата

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині горіла хата

На Вінниччині у селі Кам‘яногірка загорівся будиок, за десять хвилин пожежу ліквідували. Ймовірною причиною пожежі рятувальники з Вінницької області називають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення

На Вінниччині у селі Кам‘яногірка загорівся будиок, за десять хвилин пожежу ліквідували. Ймовірною причиною загоряння рятувальники з Вінницької області називають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення в будинку.

Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області

24 травня о 00:05 бійцям Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одному із приватних житлових будинків на вул. Заводській у с. Кам'яногірка Іллінецького району.

На місце виклику було направлено Місцеву пожежну команду селища Дашів та два відділення чергового караулу ДПРЧ-10 м. Гайсин.

По прибуттю на місце події рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено покрівлю житлового будинку на площі понад 100 кв.м.

Пожежу локалізували о 01:05, а ліквідували о 01:15.Рятувальники запобігли поширенню вогню на дерев'яний піднавіс та розташовані поряд господарські будівлі.

Фото з мережі інтернет