В селі на Вінниччині червоноармієць «агітує» за укладання угоди на вивезення сміття

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині червоноармієць «агітує» за укладання угоди на вивезення сміття

В одному із сіл старостинського округу Гніванської ОТГ, що у Вінницькій області, плаують заасфальтувати сміттєвий майданчик та зробити над ним накриття. Вцьому селі  Вінниччини  також планують закупити нові контейнери для збору ТПВ.

В одному із сіл старостинського округу Гніванської ОТГ, що у Вінницькій області, плаують заасфальтувати сміттєвий майданчик та зробити над ним накриття. В цьому селі Вінниччини також планують закупити нові контейнери для збору ТПВ.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Ознайомився зі станом збирання сміття на житловому масиві багатоквартирних будинків в селі Могилівці.
Починаємо звикати до цивілізованого поводження з ТПВ (твердими побутовими відходами). Задоволений, що окремо збираємо пластик. Нажаль, поки що, ще не все так, як би хотілося. Необхідно облаштувати кришу для закривання контейнерів. З інформації начальника відділу ЖКГ Гніванської міської ради Валентини Ровінської знаю, що наразі вирішується питання про придбання нових сучасних пластикових контейнерів з кришками. А ще плануємо заасфальтувати та облаштувати огорожу майданчика»
, - йдеться в дописі старости села Юрія Мельника.

Також очільник села дякує громадським активістам, які проводять роз‘яснювальну роботу серед селян та самостійно розповсюджуть соціальну рекламу.

До речі. селяни підійшли до наочної агітації креативно. Наприклад, щоб активізувати роботу з підписання угод на вивезення сміття, використали відомий плакат часів громадянської війни сторічної давнини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тепер червоноармієць  у "будьоновці" закликає не записуватись добровольцями на фронт, а заключати договір і філософські зазначає: "безкоштовний сир тільки в мишоловці"...

Зазначимо, що проблема підписання угод актуальна не лише для сіл Гніванської ОТГ, тож можливо варто зробити агітацію більш відповідною сучасним реаліям. 

До речі, на закиди щодо використання символіки радянських часів Ю.Мельник відповів у Facebook, що змінювати її немає сенсу, адже саме такою вона привертає увагу.

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині червоноармієць «агітує» за укладання угоди на вивезення сміттяНовини Вінниці / В селі на Вінниччині червоноармієць «агітує» за укладання угоди на вивезення сміттяНовини Вінниці / В селі на Вінниччині червоноармієць «агітує» за укладання угоди на вивезення сміття
Марина Карабай

3 березня, 2020