В рамках Щедрого Вівторка вінничанам пропонують підтримати соціально важливі проєкти (ВІДЕО)

Новини Вінниці / В рамках Щедрого Вівторка вінничанам пропонують підтримати соціально важливі проєкти (ВІДЕО)

Вінниця 3 грудня вперше долучиться до всесвітнього руху #GivingTuesday в рамках Всеукраїнського дня добрих справ. В рамках Щедрого вівторка Громадська організація "ДІА-ДІТИ" місто Вінниця. поставили за ціль зібрати кошти для придбання сенсорів безперервного моніторингу рівня глюкози. Ініціатори зазначають, що «діти, які живуть з діабетом потребують вашої пітримки»!

Вінниця  3 грудня вперше долучиться до всесвітнього руху #GivingTuesday в рамках Всеукраїнського дня добрих справ. В рамках Щедрого вівторка Громадська організація "ДІА-ДІТИ" місто Вінниця. поставили за ціль зібрати кошти для придбання сенсорів безперервного моніторингу рівня глюкози. Ініціатори зазначають, що «діти, які живуть з діабетом потребують вашої пітримки»!

Цього дня мільйони людей у понад 154 країнах світу влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах із закликом робити добрі справи.

У 2018 році Україна вперше приєдналась до міжнародної благодійної спільноти і стала 154-ю країною, яка долучилась до Giving Tuesday. Вперше Всеукраїнський день добрих справ відбувся 27 листопада 2018 року.  

Вперше у Вінниці фонд громади "Подільська громада" за підтримки телеканалу ВІТА  проведе унікальне онлайн шоу в Креативному просторі Артинов. Під час заходу обрані Амбасадори та Амбасадорки будуть висловлювати підтримку обраним ними соціальним проєктам чи громадським організаціям міста та мотивувати вінничан та вінничанок долучатись до голосування за проєкт коштами.

Кошти збиратимуться онлайн протягом 2 годин трансляції. Амбасадори та амбасадорки вносять перший фінансовий внесок для підтримки бенефіціара.

Метою Щедрого Вівторку є зібрати 150 000 грн на підтримку 5-ти соціально-важливих проєктів. Один з них – ініціатива «ДІА-ДІТИ» щодо придбання сенсорів безперервного моніторингу рівня глюкози.

Дякуючи такому сенсору дитина 2 тижні не проколює пальчики 10-20-30 разів на добу, щоб визначити рівень глюкози крові. Назва сенсора FreeStyle Libre. Вартість одного сенсора - 1430 грн. За суму в 40 тисяч ГО придбає 28 сенсорів, тобто позбавить болю, нехай тимчасово, 28 дітей!

Амбасадорами проєкту є фінансова директорка Промислової групи Vioil Алла Власюк та голова правління ПАТ Вінницький олійножировий комбінат Дмитро Чаленко. Вони підтримують проект громадської організації “ДІА-ДІТИ” для вінницьких діток, які живуть з діабетом.

Підтримати проєкт можна тут.