В райцентрі на Вінниччині дошку пошани «віддадуть» медикам – представників інших професій відзначать грамотами

Новини Вінниці / В райцентрі на Вінниччині дошку пошани «віддадуть» медикам – представників інших професій відзначать грамотами

В Жмеринці, що на Вінниччині, 5 серпня у залі засідань міської ради провели засідання з визначення кандидатур для занесення на міську Дошку пошани. Члени комісії обговорили та проголосували за подані кандидатури від установ та підприємств міста та вирішили, що на Дошку пошани занесуть представників усіх медичних установ міста.

В Жмеринці, що на Вінниччині, 5 серпня у залі засідань міської ради провели засідання з визначення кандидатур для занесення на міську Дошку пошани. Члени комісії обговорили та проголосували за подані кандидатури від установ та підприємств міста та вирішили, що на Дошку пошани "занесуть" представників усіх медичних установ міста.

Про це повідомляє Жмеринка.City

«Усіх жмеринчанан, яких подали для занесення на Дошку пошани, члени комісії оцінювали за підсумками усіх здобутків за рік. Цьогоріч, у зв’язку з пандемією коронавірусу та величезний вклад медичних працівників у лікування хвороб, на Дошку пошани занесуть представників усіх медичних установ міста», – йдеться в інформації.

Дошка пошани "вміщує" світлини кращих представників різних професій та трудових колективів Жмеринки. Оновленого вигляду вона набуде 24 серпня, у День Незалежності України.

Усіх інших представників, поданих від організацій і трудових колективів, Жмеринська міська рада нагородить почесними грамотами.

Марина Карабай

5 серпня, 2020