В поліції Вінниччини розпочали розслідування масового отруєння після відпочинку у приміському ресторані

Новини Вінниці / В поліції Вінниччини розпочали розслідування масового отруєння після відпочинку у приміському ресторані

Відділом поліції N3 Вінницького районного управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за фактом отруєння 17 осіб, в тому числі чотирьох неповнолітніх, які вживали їжу у закладі громадського харчування «На Майдані», розташованому у с. Майдан Чапельський Вінницького району.

Відділом поліції N3 Вінницького районного управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за фактом отруєння 17 осіб, в тому числі чотирьох неповнолітніх, які вживали їжу у закладі громадського харчування «На Майдані», розташованому у с. Майдан Чапельський Вінницького району.

Нагадаємо, у ресторані 3 липня відпочивали кілька компаній – це і випускники з батьками, і люди, які раніше закінчили школу. Протягом кількох діб 17 з них звернулися до лікарів зі скаргами на стан здоров’я та були госпіталізовані.

Як зазначають у відділі комунікації обласного главку, у межах розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 325 КК України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) будуть проведені усі необхідні процесуальні дії, зокрема, ряд експертиз для встановлення усіх обставин та причин  цього правопорушення .

Санкція статті -  штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Макс Мельник

6 липня, 2021