В ОТГ на Вінниччині започаткували фестиваль аматорського кіно

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині започаткували фестиваль аматорського кіно

У Вороновицькій громаді молодь за підтримки голови об’єднаної територіальної громади Олександра Ковінько започатковують фестиваль аматорського відео “YouthINSIGHT’20”. Це вперше така подія буде проходити у нас в громаді, і вона буде підсиленням для вороновицького креативного молодіжного руху.

У Вороновицькій ОТГ, що біля Вінниці, започаткували молодіжний фестиваль аматорського кіно “YouthINSIGHT’20”. Формат амарторського феситвалю "вільний"  -  учасників не обмежують у виборі жанру. Щоправда, таймінг відео та час роботи над ним доволі короткі.За два тижні роботи мають показати у місцевому будинку кльутири.

Про це йдеться на сайті Вороновицької ОТГ.

"Для участі у фестивалі потрібно зняти відеофільм, кліп, відеоролик, сценку, документальне кіно на 5 хвилин. Надати це відео на флешці організаторам та Вас долучать до конкурсу. Можливо саме Ваш фільм отримає головний приз фестивалю. Захід відбуватиметься на базі Вороновицького будинку культури 26 вересня з 16.00". - йдеться в іфнормації.

В громаді також зазначають, що фестиваль проходитиме у Вороновиці вперше, його мета - підсилення "вороновицького креативного молодіжного руху".

NaПарижі писав про святкування Дня українського кіно у Вінниці.