В ОТГ на Вінниччині визначили кращого вчителя образотворчого мистецтва

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині визначили кращого вчителя образотворчого мистецтва

В Іллінецькій міській об‘єднаній територіальній громаді відбувся зональний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «Образотворче мистецтво».

В Іллінецькій міській об‘єднаній територіальній громаді відбувся зональний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «Образотворче мистецтво». Зібрались викладачі малювання зі шкіл інших районів Брацлава, Гайсина, Іллінців та Плисківа. Про це йдеться на сторінці спільноти у Facebook.

«Викладачі давали відкриті уроки, виконували творчу роботу, відповідали на запитання фахових тестів. Журі конкурсу, учні школи поринули в атмосферу творчості й фантазії – створювали графічні малюнки, малювали портрети, вирізали витинанки та розробляли дизайн українського національного вбрання.
Переможницею конкурсу стала Гулій Ганна Вікторівна, учитель образотворчого мистецтва середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів м. Гайсин, яка виборола І місце. ІІ місце посіла Герасимчук Жанна Олександрівна, учитель образотворчого мистецтва Іллінецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, ІІІ місце - Кирилюк Ірина Іванівна, учитель образотворчого мистецтва КЗ «Плисківська ЗОШ І-ІІІ ступенів Погребищенської районної ради Вінницької області».
Вітаємо переможців, бажаємо подальшого творчого розвитку, натхнення та нових досягнень на мистецькій і педагогічній ниві!», - йдеться в інформації.

Зазначимо, Всеукраїнський конкурс «Учитель року» у 2019-2023 роках» проводиться у кілька етапів.

Згідно наказу Міністерства освіти, підписаного ще Лілію Гріневич, в 2019/2020 навчальному році його проводитимуть з таких предметів, як «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта» та «Хімія».

Конкурс проводиться в три тури:

перший - листопад 2019 року;

другий - грудень 2019 року - лютий 2020 року;

третій - квітень 2020 року.

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині визначили кращого вчителя образотворчого мистецтваНовини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині визначили кращого вчителя образотворчого мистецтваНовини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині визначили кращого вчителя образотворчого мистецтваНовини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині визначили кращого вчителя образотворчого мистецтваНовини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині визначили кращого вчителя образотворчого мистецтва
Марина Карабай

18 листопада, 2019