В ОТГ на Вінниччині розпочав роботу мобільний ЦНАП, перший відвідувач став героєм соціальної мережі

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині розпочав роботу мобільний ЦНАП, перший відвідувач став героєм соціальної мережі

В Іллінецькій ОТГ запрацював «мобільний ЦНАП», перший «відвідувачем» став 80-річний чоловік цієї громади. Соцпрацівники завітали до старенького додому з «мобільним кейсом» та оформили усі потрібні документи для отримання субсидії.

В Іллінецькій ОТГ запрацював «мобільний ЦНАП», перший «відвідувачем» якого став 80-річний чоловік цієї громади. Соцпрацівники завітали до старенького додому з «мобільним кейсом» та оформили усі потрібні документи для отримання субсидії.

Про це йдеться на сторінці спільноти Іллінецька ОТГ у соціальній мережі Facebook.

«Микола Петрович все своє життя пропрацював у сільському господарстві. Здоров’я вже підводить пенсіонера, старенькому важко ходити. То ж він не може приїхати в Іллінці, щоб подати необхідний пакет документів на призначення субсидії.

Микола Петрович сьогодні став першим клієнтом, який отримав цю адміністративну послугу соціального характеру вдома», - йдеться в інформації.

В громаді зазначають, що «Мобільні кейси» отримали за підтримки Програма EGAP.

Працівники ЦНАПу наголошують, що «заявку» на адміністративні послуги для стареньких, які потребують допомоги можуть надати соцпрацівники, сусіди чи інші люди. Тож закликають бути небайдужими та допомагати.

Зазначимо, що старенький зібрав більше сотні вподобань, а інформацією про нього поділились дописувачі групи, тож тепер про Миколу Петровича, прізвище якого та місце проживання навмисно не оприлюднюють, знають на Іллінеччені.

Марина Карабай

24 листопада, 2020